Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2017 12:35 - Дейвид Айк: Луната прекъсва връзката ни с Вселената. Следва превземане на Земята
Автор: fallingskies76 Категория: Забавление   
Прочетен: 14616 Коментари: 40 Гласове:
16

Последна промяна: 15.02.2017 12:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Публикации в интернет повдигат тези дни въпроса за лъжата, манипулацията и укриването на информация от НАСА за лунните мисии. На 12 октомври се навършват 58 години от първите руски лунарни мисии също неуспешни. Небесното тяло зависнало на планетата ни е простряло невидима защитна стена, която охранява неговите тайни. Всъщност дали Луната не е най-ужасното нещо случвало се на земляните?

Известният английски изследовател Дейвид Айк твърди, че един от най-ефективните начини за управление на хората е да се ограничи тяхното разбиране на възможното. И ако се програмира възприемането на възможното и се направи тясно и изключително ограничено, хората ще престанат да вярват във възможността за съществуването на нещо извън този тесен кръг на „позволената реалност“. В това „програмиране“ на възприятията ни голяма роля, според Айк, е изиграла Луната, която е изкуствено тяло, произведено от  технологично напреднала цивилизация и “позиционирана” в орбита на Земята преди много години. Ето какво казва за тази „Лунна матрица“ Айк:

  image

Странните обекти на Луната не намират разумно обяснение от нито един служител на НАСА

Разбрах, че Луната не е това, за което се представя. Тя не е небесно тяло или природно образувание, както винаги сме си мислили. Предполагам, че аз не съм сам в схващането си, че Луната всъщност е кухо изкуствено тяло. А такова съоръжение може да създаде само една много напреднала раса. Те са я „доставили“ тук, за да завладеят Земята. Замислете се над следващото, което имам да споделя с Вас. Това, което правят, изглежда добре обмислена схема на действие. Такава „луна“ позволява съществено да се влияе  върху планетата.  Как Земята се върти и под какъв ъгъл, до голяма степен зависи от Луната. Защото, когато Луната се е появила, животът на Земята и съществуващите до този момент общества са се променили драстично. Естествено, ние виждаме една твърда Луна във видимата от нас реалност.

imageКулата на Луната е висока над 15 км./сн. YouTube

Но по същество тя е енергийна структура в метафизичната Вселената. Когато е пристигнала, появата и е предизвикала изкривяване в информационната структура на нашия свят. След като това се случва, на физическо ниво реалността на това събитие се изразява чрез различни катастрофи, които са съхранени в древните митологии.

Не случайно, много древни текстове казват, че „Земята се е преобърнала“ чрез „салто“ на своята ос на въртене. В резултат идва краят на света, който е съществувал преди това, а човечеството е върнато до нивото на примитивните култури. Изкривяването във вълната на информационнатa структура на света се отразява и на ума на човека, на неговите възприятия, неговата психика. Нашето възприемане на света е напълно променено.  И още лоши новини: ние сме изгубили първоначалното знание за истинската си същност.

Според уфолози това е секретна база на високоразвита извънземна цивилизация

Легенди на хората от племето зулу разказват, че Луната е докарана тук преди сто поколения. Двамата братя Вовани и Мпанку, известни като водни братя домъкнали небесното тяло. Тяхната кожа била покрита с люспи като риба. Това е в пълно съответствие с шумерските споменавания за анунаките – рептилоидна раса, която идва на Земята по същия начин, както е описано и от други древни цивилизации. И анунаките, според шумерските таблици, са пристигнали под командването на двама братя. Техните имена са Енки и Енлил.

Тези легенди разказват как братята Вовани и Мпанку откраднали Луната във формата на яйце от Големия Огнен Дракон и извадили жълтъка, правейки я куха. След това търкаляли Луната през цялото небе чак до Земята и предизвикали катастрофални събития на планетата. Зулуските легенди също така разказват, че братята заплашили да преместят Луната и така да предизвикат нови разрушения, ако хората не правят това, което те казват.

imageИзследователи показват базите за контрол на Земята

Според Айк много древни мегалитни съоръжения са построени от тази извънземна раса на Земята, за да потиснат нейното енергийно поле и за да повишат енергийното влияние на Луната. Ние непрекъснато си взаимодействаме с енергийното поле на Земята и следователно, за да поемат контрола над човечеството, те е трябвало да го заглушат. Което е факт днес.

И всичко това е елемент от добре обмислен план, според който планетата е била превзета. Нашите пет сетива чрез въздействието на тези честоти са принудени да декодират фалшива реалност. Айк твърди, че всички ние сме включени към това въздействие като към „колективен разум“ и затова толкова приличаме на „стадо“. А първоначално сме били много силни енергийни личности с възможност да се свръзваме с космическия разум.

Тази „Лунна матрица“ ни лишава от възможността да получаваме огромно количество информация от Вселената, която някога е била на разположение на човечеството. Като следствие от всичко това, ние живеем в ограничения „балон“ на виртуалната реалност. И тази матрица е навсякъде. Това е нещо като виртуален свят, „опънат“ върху очите ни, за да ни направят слепи и да заточат разума ни в затвор. Процесът се повтаря от хилядолетия и ние нямаме сили да му противодействаме на този етап от развитието на нашата цивилизация.

Повече по темата вижте тук:




  https://novotopoznanie.com/david-icke-moon-interrupt-our-connection-with-the-universe-it-conquering-earth/



Гласувай:
22



1. fallingskies76 - Някой от тези двамцата сложи, минусче...
15.02.2017 18:10
17:50 - aip55
17:36 - ganini
цитирай
2. bojinkata - Вовата /Вовани/ пак замесен?
15.02.2017 18:47
Вовата /Вовани/ пак замесен?
цитирай
3. fallingskies76 - хм...
15.02.2017 19:15
Аз имам един въпрос тука.
Защо има хора в този блог, които изкуствено помпят постовете или са просто вътре за да сложат минусче, просто не виждам смисъл от това нещо? Други пък позлват разни бъгчета, просто тази система, явно има доста бъгове които не могат да се оправят.
цитирай
4. cortana - А това голЕм проблем ли е и смятате ли, че е нормално точно за такъв тип (подчертавам) постинг да го коментирате?
15.02.2017 19:22
fallingskies76 написа:
Някой от тези двамцата сложи, минусче...
17:50 - aip55
17:36 - ganini

Според мене има 'смисъл' да се осмива поставянето на минус по отношение на постинги от типа:
- показващи нечии персонални, лични успехи, тъй като е нЕкак си нездраво да не се радваш на успех
- постинги, посветени на родолюбието
- постинги, проповядващи положителни ценности
- нЕк'ви други подобни

Според мене, поставянето на минус на постинг като този, може да се приема като несъгласие на поставящия го с Вашето мнение, материал.
Но да каже две неща конкретно:
1во - нито един от двамата, визирани от Вас не мисля, че би поставил минус на нищо и никого. Никога.
И това води до:
2ро - какво знаете за анонимното блогуване?
Предполагам нищо и затова сега ще си позволя да Ви напиша няколко думи по отношение на поставянето на минуси.
Всъщност, ще го направя в нарочен кратък постинг, за да се прочете от повече хора и да не попадат във Вашето заблуждение, а след като го излъча, ще дам линк тук.
:)

http://cortana.blog.bg/technology/2017/02/15/niakolko-dumi-za-minusite-v-bloga.1510146
цитирай
5. fallingskies76 - cortana
15.02.2017 20:35
Добре де, аз не мога да разбера сега едно нещо. Имало е случай за половин час, получавам да кажем 10 или 20 минуса, обаче не показва кой ги слага. Аз например, като не харесвам даден пост не слагам минус, защото примерно не съм в час с дадената тема. Ама да слага минус човек който се интересува от политика или е тук само за забавление и въобще не е в час с тези теми, не го разбирам слагането на минуса. Друго, има хора които специално влизат да ти сложат минуса ей така и си мислят, че вече кой знае какво са направили, даже и не прочитат поста. Други влизат да създават интриги или просто помпат постовете на определени блогери и другите, нямат шанс да се покажат. Самият blog, не е направен както трябва и се получават разни бъгове, а ако не са бъгове, как тогава дадени блогери са ги научили, тези тънкости?
цитирай
6. cortana - fallingskies76, ще напиша няколко изречения, отзад напред. :)
15.02.2017 21:07
Човек се учи докато е жив! :)
И в този ред на мисли, въпросът Ви 'Как?' е несериозен. :)
С питане, четене, учене.

Бъгове в блог.бг има, да.
Или по-правилното е да се каже: Бъгове в блог.бг ВЕЧЕ има, да. :)))
И какво искам да кажа, ще стане ясно (донякъде) от следващия абзац, отговарящ на друг Ваш въпрос.

Блогът не само е направен както трябва, а е направен.... уникално добре, но.... за времето си! :)
Дори и сега, блог.бг се явява платформа, която при една ДОБРА ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА, може да стои стабилно не дори на българската, а на световната сцена. Не се шегувам ни най-малко.
През 2005та, 2006та година, когато е правен блога, да не кажа голяма дума, на световната сцена не е имало подобни платформи. Сега дори има много малко подобни блогови (подчертавам) платформи. Говоря като заложени по начало възможности и най-вече ИНТЕРФЕЙС! :)
Друг е въпросът, че не само вече 11 години, блог.бг не е мръднал и йота спрямо осъвременяване и усъвършенстване, а откакто смени собствеността си, много възможности бяха осакатени. :) Съдба. Блогова. :))))

Блогърите тук са зависими от администриращите и модериращите.
Те са тези, които трябва да налагат атмосфера на творчество, търпимост, толерантност.
Да.... ама НЕ! Това не е (явно) в техен интерес. Съдба. Блогова. :)

Дори и без промени на ниво изходен сорс и функционални възможности, блогът ИМА определен инструментариум, който или не може, или не се желае да се използва от стопаните му.
Например при коментарите: линкове, обектни връзки, тагове, спойлери, ВВ кодове, IMG кодове, емоти....
А къде са?
То едни обикновени настройки за уникод омазаха дори... :)

Мисля, че бях повече от изчерпателна. :)
цитирай
7. cortana - Ето го беее. :))))
15.02.2017 21:10
анонимен написа:
И затова ли напомпа тази простотия до такива висини?
За да ръсиш мозък на този фон.

А ти какви доказателства можеш да приложиш, че аз съм го направила?
Аз пък твърдя, че го направи точно ти и точно с тази цел: мислейки си, че си майстор на тънката провокация и интрига. :)
Интересно ми е с какво ще се храни дребнавата ти душичка, когато всичките тези проблеми в блога бъдат закърпени. :))))
цитирай
8. cortana - :)))))
15.02.2017 21:22
И май съм права, след като донапомпа с още 1000 и отгоре 'прочита'. :)
Ти наистина ли мислиш, че блогърите са толкова глупави и се хващат на такива провокации и тънки подмятания?
С приятелката ти Ю сте си ама баш лика-прилика, комплекси до дупка! :)))
цитирай
9. saanki - кой те пита...бе натрапник?!! жив човек не остана тук...
15.02.2017 21:23
стига идиотии ,бе Георге!
хората най мразят да ги..обучават..
Напаст вселенска, намери си една булка...
Умори го тоз сайт..

А ти какви доказателства можеш да приложиш, че аз съм го направила?
Аз пък твърдя, че го направи точно ти и точно с тази цел: мислейки си, че си майстор на тънката провокация и интрига. :)
Интересно ми е с какво ще се храни дребнавата ти душичка, когато всичките тези проблеми в блога бъдат закърпени. :))))

цитирай
10. saanki - аз пъм мисля , че Най Големият комплексар си ти, селянин, и те познавам отличнооо
15.02.2017 21:25
cortana написа:
И май съм права, след като донапомпа с още 1000 и отгоре 'прочита'. :)
Ти наистина ли мислиш, че блогърите са толкова глупави и се хващат на такива провокации и тънки подмятания?
С приятелката ти Ю сте си ама баш лика-прилика, комплекси до дупка! :)))


не мога две думи да напиша,а ти пишеш 3 комента
бааси и,чекиджията си, гого
цитирай
11. fallingskies76 - анонимен
15.02.2017 21:28
Точно такива дето ми се криете, анонимни плъхове помпите нарочно на хората постовете, после им слагате минуси и вече голямата работа. Явно за някой живота е блога и прекарване в часове на помпене и слагане на минуси. Надявам се да се оправи системата и наистина, тогава ще ги питам, какво ще правят?
цитирай
12. cortana - Ю, при все, че си объркала адресанта, ще взема отношение защото си забавна. :))))
15.02.2017 21:54
saanki написа:
аз пъм мисля , че Най Големият комплексар си ти, селянин, и те познавам отличнооо
не мога две думи да напиша,а ти пишеш 3 комента
бааси и,чекиджията си, гого

1во - Ти не мислиш. Просто няма с какво! :))))
2ро - Познаваш наш гого, ама друг път. Галактиката му не може да се пресече с твоята черна дупка, че да стане факт! :))))
3то - Ти? Да не можеш да напишеш две думи? Ти?
Вярно е! Две смислени и без правописни грешки, не можеш. Но лееш по цял ден твоите простотии в целия блог. :))))
4то - Гого, знаеш е в Дубай! :)))) Това, което не знаеш обаче е, че там едни девици са го взели за заложник в онзи небостъргач, който се върти спрямо слънцето и го.... нали.... онождат дет' писа нЕкоя! :))))

(А може и да не е в Дубай, но ти понеже не си чела батко терца, така и не си разбрала къде има позиции той.:))))
цитирай
13. cortana - Не зная! Не зная какво ще правят тогава тези, на които голяма част от ежедневието им минава в сплетни тук!
15.02.2017 21:56
fallingskies76 написа:
Точно такива дето ми се криете, анонимни плъхове помпите нарочно на хората постовете, после им слагате минуси и вече голямата работа. Явно за някой живота е блога и прекарване в часове на помпене и слагане на минуси. Надявам се да се оправи системата и наистина, тогава ще ги питам, какво ще правят?

Затова и ги питам, но въпросът е, че и те не знаят, горките! :))))
И затова мълчат на такива въпроси, свирят само техния си винил, поради липса на друг. :))))
цитирай
14. saankii - мастъре, аз съм се учила да пиша грамотно на 10год, не ставай смешен..всеки ден ти посочвам тъпи грешки
15.02.2017 22:12
Затова и ги питам, но въпросът е, че и те не знаят, горките! :))))
И затова мълчат на такива въпроси, свирят само техния си винил, поради липса на друг. :))))

и на Луната да си , на никого не липсваш/освен на корти/
направ и аНкета , нали си по..задачките ..
да чуем целият разумен състав на нашето блог бе ге...
айде , друсай баба ти милейди, и дедо лудко борни..
с изплезения език..малоумника..
и той седнал Акъл да дава по правопис ,
култура и морално поведение..
където и да отидеш, Чалгата е в теб, гогич
туй то Теоремата на Джули
цитирай
15. cortana - Съгласна съм! И тогава си и спряла развитието си.
15.02.2017 22:23
saankii написа:
аз съм се учила да пиша грамотно на 10год

Въпросът е, че тогава си била с комоцио! :))))))
цитирай
16. saanki - еххехе , тук вече се смея на глас...
15.02.2017 22:34
куртане, чудим се всички нормални в блога..
колко куртаци се блъскат в главата ти по 20ч на ден
я дай предположение, батко терца
цитирай
17. marmalady - ейй, кУртане, не си го намести тоз блог..
15.02.2017 22:57
А бре, Лудко ,и най тъпата блондинка, ша та разконспирира
за месец , камо ли Аз
камо ли пък, ако сме две, нали блонде09 ?

правиш си Реклама без пари ,
щото си сам и си мръднал ...
и най евтиното място за забава и ташак е блог бг......
питай Хамстера от Русенско
Че ,и недоволен бил ..Потребителят Гого !!
Пуста мотика № 8 , и на село Долно наПанагюрище
цитирай
18. cortana - Айдеее, Ю почна да се пъпкува! :))))
15.02.2017 23:11
Вкарваш 'и само 3-4 думи както трябва и тя започва да дели профилите си прогресивно като амеба. :)))))

ГолЕм ташак си, Ю, и много се забавлявам с тебе! :))))
Сега очакваме milady, loverka, tikvo4, бълвоч и другите, 'дето обитават празната ти главица. :))))

fallingskies76, ето тази, ако не беше толкова глупава и проста, и имаше поне малко компютърна грамотност, блога щеше отдавна да е абсолютно блато и щеше да е останала само тя, пачата такава, в тинята. :)))))
цитирай
19. tikvo4 - 19. cortana - Айдеее, Ю почна да се пъпкува! :))))
15.02.2017 23:24
ти недей обижда моята Дулсинея Тобоска Джулия..
да няма канадска борба по панагюрски
цитирай
20. cortana - Ю, откак Ж ти отказа секс,
15.02.2017 23:29
'сичко при тебе е 'по панагюрски'.
Ако 'яйца по панагюрски' се правеха бъркани, щях да кажа, че и мозъка ти 'по панагюрски', но уви. :))))))

ПП: ИзмислИх нова рецепта: 'Юлка - пача по панагюрски'!!! :)))) :):):) :))))))
цитирай
21. saankii - кой говори за СЕКС„корти? ако секса ти е проблемен ресор...
15.02.2017 23:36
тук няма кой да те „оноди“, какина сладка убавице умнице..
поискай акъл от дедо борни, дедето пушка..
и не губи най хубавите си годинки тук.
обещай ми..
цитирай
22. fallingskies76 - cortana
15.02.2017 23:47
Знам ги повечето, кукувци в блога и тази, лудата: Милейдите ми е ясна, просто не ми се занимава с хора, които не си пият хапчетата и тука в нтернета, се имат за нещо повече от другите. Просто са си, прости...
цитирай
23. cortana - :))))
15.02.2017 23:53
Е как кой бе, Ю? Ти!
Ти не си спряла вече 3 години да говориш за секс.
Нали си учила психология? Толкова ли не можеш да съзреш, че сексуалната ти незадоволеност избива през всички пори на примитивния ти мозък?
Нима не слушаме постоянно за малката пишка на Ж?
Аз пък съм на мнение, че не му е малка, напротив! :))))))

'Айде бЕгай сега да докладваш на тази, която как те търпи да 'и спрягаш и НИКа и личното име се чудя.
Това всъщност е също индикация, че ти липсва внимание - да вплиташ в коментарите си постоянно за щяло и нещяло човек, съжалил те в невменяемостта ти и осъществил някакъв контакт с тебе.
Ако Ж или въпросната имат (искат) нещо да си кажат, според мене могат и по телефона, и в лична среща да го направят. :)
Не мисли, че имайки на някого Скайп-а, си фанАла бога за рога! :)))))
цитирай
24. cortana - @ 23. fallingskies76 - Имах си хас да не я знаеш! :)
15.02.2017 23:54
Но на мене тя ми действа тонизиращо.
Може да пише пълни бълвочи, но се смея дори само като се сетя за някой от НИКовете 'и. :)
цитирай
25. rozzata - Една част от чудаците :)
16.02.2017 00:03
1.Милейди
2.Loop1
3.Фрееолдмена
4.ЗлаткоСтаноев
5.Лигхтсадер123
6.Минев
7.Луцифер
8.СезониофЛич
Все, чудати и знайни хорица, ама какво да ги правиш, интеренета е за такива, очукани в живота и тука се имат за голямата работа. Милейдито ако си го закъсала за с...а ми има си начини, какво ни занимаваш с твойте проблеми? Майко мила, този блок заприлича, на кошче за отпадъци... :(
цитирай
26. tikoev - Само след седем (7) постинга си на ...
16.02.2017 09:38
Само след седем (7) постинга си на върха на топа! Това го може само Гогата! Нищо, че е в Дубай и там има интернет! :)
цитирай
27. olivie - здравейте на всички. Да си кажа и моето мнение, не че има значение, де - тук всеки си има свое
16.02.2017 10:48
Но... точно за това и сме тук - да поразпуснем, а някои го разбират да покажат истинската си същност, след целодневното преструване на такива, каквито не са. Разликата психологически е много тънка - разпускат добрите хора с напрегнат ден, понякога и след чашка-две, което ги прави приказливи. Но докато разпускат, някои "работят". Това са поръчковите тролове, които се познават по помията която изсипват в/у "инакомислещите" (да се разбира по тези с/у които им е платено да писуват). Работят и дежурните модове, само че тяхната цел е по - различна - да повишат цената на блога, така че в даден момент да могат да го продадат с печалба от това, което са вложили (нали не мислите, че това е безплатен обяд?) Та кой постинг ще напомпат зависи от политиката на собственика, подчинена също на печалбата (например можеш да напечаташ акции и да ги пуснеш на фондовата борса. Моля, ако съм първи дал тоя акъл да ме подкрепят с една 10 постингова "помпа") Тяхното дежурство може да се сравни с дейността на главния редактор на вестник - да подбереш кой да е на първа в зависимост от конюнктурата (възможността да паднат мънгизи) и ако няма желаещи да снасят или няма движение, да "тупат топката" с индифирентни, да не кажа глупави/псевдокултурни постинги. Дали Ви помпат разбирате лесно - броя на посещенията не съответства на статистиката на влизанията от контролния панел. Така че кой е турил минус от там не може да засечете.. Конкретно за поста бих казал, че бих турил (-) защото не съм съгласен с еврейчето Айк. Луната балансира земята за да не се обърне, което е естествено за торсионно движещо се тяло на определен период. Оттам и изводът му е погрешен, или извънземните отдавна са завзели Земята и не искат да я загубят, а не че я подготвят. ХАУ
цитирай
28. katara - колегата № 27..имате право..
16.02.2017 11:12
Земята е завладяна,и обособена
като Затвор преди мн.хилядолетия..да не кажем и милиони.
няма да навлизам в гъзотЕрическа мъгла...
но, инфото на Дейвид е забележително,
въпреки всичко...
може би сте чели книгите му..
щом го критикувате..
има 2 преведени и на бг.език..
поздрав /Юлия
цитирай
29. rozzata - olivie
16.02.2017 12:57
Може и да е така, но честно казано не знам, какво да мисля като цяло вече в този блог, пък и никой не казва, защо се случват тези неща. Например при мене този блогер "loop1", влиза само зада ми сложи минус, всяко негово свободно време, той е на профила ми и следи, какво съм пуснал. Човека си мисли, че ме дразни с минуса или си мисли, че вече кой знае, какво е направил, а тъпата му глава не разбира нищо, но както и да е, магарето си остава магаре. :)
цитирай
30. fallingskies76 - tikoev
16.02.2017 13:02
Това, че има някой които се помпат изкуствено не ме бърка, аз не съм от тези хора. Както виждаш явно системата има доста бъгове и някой хора се възползват от това нещо. Или самият блог има поставени лица, които точно с това се занимават, но не знам какво да кажа, взе да става масаво явление, това помпене на постове с по 2000 помпа и нагоре, за по малко и от 1час, което е нереално. То се вижда, кога един пост се е прочел нормално, всичко друго е лъжа. Явно има някаква цел тази помпа, но кой да знае?
цитирай
31. rozzata - Нормално ли е това, вече на 3/4 поста ...
16.02.2017 13:04
Нормално ли е това, вече на 3/4 поста получавам 20 минуса, за няма и 30 минути, без да отчита кой ги е сложил? Аз мисля, че това не е нормално, но явно самият блог си води някаква статистика и классация, щом се помпат постове.
цитирай
32. olivie - rozzata ,
16.02.2017 13:07
прегледах заглавията в блога ти. Психо-профилът на твоя преследвач е "комплексирано еврейче", дето не знае какво да пише, но го дразни патриотизмът ти. Пък и виж му ника - кой нормален ще се кръсти вълк, ако не е по душа койот?
ПП. Смени си ника с "капан за вълци", може да се откаже...:)
ППП. Има едно колебаене в системата, което като пишех бързо минуси вкарвах па 8 наведнаж, но ги отчиташе само при мене, а после се възстановяваше. Може там да се е прецакал софта.
цитирай
33. rozzata - olivie
16.02.2017 13:41
Това ми е ясно, че завижда и злобее, но въпроса е, че човека няма личен живот и всяка свободна минутка прекарва за да види какво съм пуснал и да сложи минус. Даже ме и заплашва с бой, горкият хахахаха, чакам го вече от 3г да дойде, ама то нали знаеш мишката си е мишка. :)
цитирай
34. tikoev - Това, че има някой които се помпат ...
16.02.2017 15:28
fallingskies76 написа:
Това, че има някой които се помпат изкуствено не ме бърка, аз не съм от тези хора. Както виждаш явно системата има доста бъгове и някой хора се възползват от това нещо. Или самият блог има поставени лица, които точно с това се занимават, но не знам какво да кажа, взе да става масаво явление, това помпене на постове с по 2000 помпа и нагоре, за по малко и от 1час, което е нереално. То се вижда, кога един пост се е прочел нормално, всичко друго е лъжа. Явно има някаква цел тази помпа, но кой да знае?

Така е. Извинявай. Получих смислено обяснение. Извинявай пак! А постинга ти е много добър! :) Поздрави!
цитирай
35. milady - куртаноо,няма да спорим за размера Му, да се обадим на приятелка..Сега .М?
16.02.2017 15:52
23. cortana - :))))
15.02 23:53
Е как кой бе, Ю? Ти!
Ти не си спряла вече 3 години да говориш за секс.
Нали си учила психология? Толкова ли не можеш да съзреш, че сексуалната ти незадоволеност избива през всички пори на примитивния ти мозък?
Нима не слушаме постоянно за малката пишка на Ж?
Аз пък съм на мнение, че не му е малка, напротив! :))))))
цитирай
36. cortana - Имам въпрос. Дори 2-3. :)
16.02.2017 19:42
Колко от Вас тук са компютърни инженери и с това си изкарват хляба?

И понеже зная отговора, затова направо да го оставя само един въпроса и да кажа:
По-добре не говорите по въпроси, които явно не разбирате, защото говорите глупости. :)

ПП до Ю: Пък да се обадим бе, Ю. Що не?
Дай да я видим тази твоя 'приятелка' какво ще каже по въпроса, който е в ума ти вече 4 години. :))))
цитирай
37. cortana - 2ри ПП:
16.02.2017 19:44
Смятате ли за редно, един и същи човек, из зад повече от един НИК, да обсъжда и говори за нередностите в блога?
Ако не, защо тогава го правите тук? :)
цитирай
38. tikoev - Смятате ли за редно, един и същи ч...
16.02.2017 20:37
cortana написа:
Смятате ли за редно, един и същи човек, из зад повече от един НИК, да обсъжда и говори за нередностите в блога?
Ако не, защо тогава го правите тук? :)

Ами като го щатитаваш Гогата с голи гърди поне ги покажи и на нас, плебеите! :)
цитирай
39. cortana - Не може! Запазена територия за гогата са! :))))
16.02.2017 21:11
tikoev написа:
Ами като го щатитаваш Гогата с голи гърди поне ги покажи и на нас, плебеите! :)

На тебе комплексът ти е достатъчен. :)

ПП: И понеже не си разбрал явно, да кажа: Имах предвид, че под този постинг, поне 2 от НИКовете, вземащи участие в коментарите са на един и същи човек и той.... не е гогата.
А ти отново искаш да те определя кота профил закс-прим. :)))
В блога ли живееш и защо ме преследваш? :))) Искаш да ми зърнеш гърдите? Ще ослепееш! :))))))
цитирай
40. zuzi0550 - Дейвид Айк, с неговите конспира...
21.02.2017 11:06
Дейвид Айк, с неговите конспиративни глупости, е писнал на всички! ама щом те впечатлява...!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fallingskies76
Категория: Забавление
Прочетен: 52830
Постинги: 12
Коментари: 45
Гласове: 204
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031